محل تبلیغات شما

شهریور است، ماه ِ بی وزنی، رها و آزاد. می خواهم مداد ِ سبزم را بردارم و پشت ِ چشم هایم جنگل را بکشم، برگ های سوزنی ِ کاج را، سبزی ِ ته دریا را، کوله ام را بردارم و بروم، سالهاست می خواهم بروم، سالهاست خودم را در حال ِ رفتن می بینم، اما تکان نمی خورم، جایی نمیروم، فقط گاهی از خودم میروم، همین! و رفتن از خود آخرین چیزیست که می توانم بهش فکر کنم و اولین چیزیست که برایم اتفاق میافتد، مداد ِ سبزم را برمیدارم و پشت ِ چشم هایم یک حجم سبز می کشم، لبخند میزنم، به جنگل ِ پیش ِ رویم نگاه می کنم و آهسته قدم برمیدارم، دستم را روی برگ های کاج می کشم، عطر ِ کاج را توی ریه هایم می کشم و غرق لذت می شوم، گم می شوم در بچگی هایم، مخروط های کاج را بغلم گرفته ام، صدای بچه ها می آید، سرسره بازی می کنند و روی تاب ِ قرمز ِ زنگ زده ای تاب می خورند و با هر رفت و برگشت صدای زنجیر های زنگ زده اش توی جیغ بچه ها گم می شود، لبِ حوض سیمانی می نشینم، آفتاب ِ سر ِ ظهر تابستان نشسته توی جان ِ ماهی ها، گوشه ی حوض جمع شده اند و لب هایشان را تکان می دهند، مخروط ها را روی لبه ی حوض می چینم، سرم را زیر آب می برم، بوی سیمان نم کشیده همه ام را پر می کند، عطر ِ کاج، سیمان نم کشیده، مخروط ها، جنگل . صدای بچه ها از دور می آید، سرسره بازی می کنند و روی تاب ِ قرمز ِ زنگ زده ای تاب می خورند و با هر رفت و برگشت صدای زنجیر های زنگ زده اش توی جیغ بچه ها گم می شود. و حالا اینجا یک چیزی هست که ازش سر در نمی آورم، یک صدایی میان ِ سرسره بازی و عطر ِ کاج گم می شود . صدایی که می شناسمش، که یادم نمی آید. سرم را از زیر آب بیرون می آورم، نفس عمیقی می کشم، به سرفه میافتم و خوشحالم، آب از موهایم چکه می کند و روی گردنم سُر می خورد و توی لباسم گم می شود، دستم را روی چشم هایم می کشم و حجم سبز را کنار میزنم، جنگل محو می شود، بوی کاج هم، کودکیَ م دور می شود، صداها دور می شوند و تصویرها . برمیگردم به خودم، جلوی آینه ایستاده ام و با تردید مداد سبز را نگاه می کنم. 

سکانس دویست و سیزدهُم - اَمان از مردی که لالایی بخواند

سکانس دویست و دهُم - به ساعتِ ۵ صبح

سکانس دویست و نهم - صحنه های خاک گرفته ی 8 ِ عصر

ِ ,کاج ,روی ,توی ,ها ,های ,گم می ,بچه ها ,زنگ زده ,می شود، ,می کشم،

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چگونه مدرسه شادتری داشته باشیم؟